Нови функции и аксесоари в М-гамата на BMW от тази есен
Нови функции и аксесоари в М-гамата на BMW от тази есен / www.sxc.hu

От септември серията спортни аксесоари BMW M Performance ще бъде разширена с нови елементи като ръчно изработени карбонови компоненти и спортен заглушител, изработен от олекотена сплав.

Управлението и възможностите за информация и забавление на BMW X5 M и на BMW X6 M ще бъдат оптимизирани благодарение на нови функции от BMW ConnectedDrive.

От същия месец за новите BMW Серия 5 Седан и BMW Серия 5 Туринг ще се предлага и М спортен пакет, допълнително подчертаващ спортния характер на двата модела.

Още при въвеждането на пазара на новото BMW X3 през ноември 2010 г. ще бъде представен М спортният пакет за този модел. Обогатява се и гамата BMW Individual за флагмана BMW 7, както и за BMW 5 във версии седан и туринг.

BMW M3 дължи уникалните си възможности за ускорение на 4-литровия, високооборотен 8-цилиндров двигател с 309 кВт/ 420 к.с, а атрактивния си външен вид на характерния М дизайн.

Аксесоарите от портфолиото на M Performance допълнително подобряват спортното представяне и атрактивния външен вид на спортния автомобил. Новият спортен заглушител M Performance в BMW M3 подобрява звука на 8-цилиндровия двигател. Той е изработен от хром-никелова сплав, разработена специално за състезателни мотоциклети, изключително устойчив е на нагряване и е с 40% по-лек от стандартните заглушители.

Характерните за М серията двойни накрайници на ауспуха са изработени от титан. Алуминиевите педали и вътрешните карбонови декоративни лайсни внасят в интериора духа на състезателните автомобили. (Агенция Speed-Press)