/ Bob.
Най-накрая си купувате мечтаната съдомиялна и проблемите пак не свършват?
Точно когато трябва да я транспортирате всички приятели са заети?

Mини съдомиялната без връзка с вода – Bob. е Вашето решение

Предлага се в три цветови комбинации:

· Класическо бяло
· Aтрактивно черно с червено
· Стилно черно


За да изберете този, който най-много Ви харесва и пасва съвършено на кухнята Ви.

съдомиялна
Bob.

НАЙ-ВАЖНОТО – не изисква връзка с вода.

Мръсната вода се оттича в мивката или в удобен съд. Побира се навсякъде. Bob. е много лесна за транспортиране. Подходяща за дома, караваната, вилата, лятната кухня.

Пристига при Вас с адаптивна кошница с ширина от само 34 см и възможност за поставяне на чинии с големина до 29 см. Тежи само 10 кг и ще побере всички мръсни посуда след семейната Ви вечеря. За Вас остава само приятното!

съдомиялна
Bob.

Измива вместо вас до 16 чаши само за 15 минути. Или ежедневните Ви съдове само за 20 минути!

съдомиялна
Bob.

Едно от най-големите предимства на Bob. е, че уредът използва до пет пъти по-малко вода в сравнение с ръчното миене на съдове.

Със своите 4 вградени програми – експресна, ежедневна, интензивна и еко – вие можете да изберете най-подходящия режим според текущите нужди. Bob. работи както с таблетки, така и с прах или течен препарат, гарантирайки кристална чистота и блясък на вашите съдове.

Побързайте! Улеснете ежедневието си и Вие!

Инвестирайте в мини съдомиялна машина Bob. и улеснете ежедневието си. Направете умния избор с този иновативен продукт, който не само ще ви спести време и нерви, но и ще изпозлва пет пъти по-малко вода в сравнение с ръчното миене на съдовете. Произведена във Франция, Bob. е знак за качество и функционалност.

съдомиялна
Bob.

Мини съдомиялна машина Bob. без връзка с вода - умният избор.