/ iStock/Getty Images
Трима близки приятели са били пребити и застреляни, докато ловели риба в отдалечен район на Фростпруф във Флорида късно вечерта в петък. Полицията определи случката като "клане", пише Метро. 

„Това е ужасяваща сцена. Бил съм на много сцени на убийства в живота си, но това се нарежда сред най-лошите.“, каза шерифът на окръг Полк Грейди Джуд.

Тримата мъже са идентифицирани като Деймън Тилман на 23 години, Кевен Спрингфийлд на 30 години,и Брандън Ролинс на 27 години.
 

От думите на шериф Джуд стана ясно, че един от младежите – Брандън Ролинс е успял да се обади на баща си около 22:00 часа и е изкрещял за помощ. Това накарало бащата да се качи на колата си и да тръгне към езерото. Когато пристига, той открива сина си полужив, а двамата му приятели мъртви. Роулинс едва успява да каже няколко думи на баща си преди да издъхне, разкри още шерифът, но запази казаното от жертвата в тайна.

Според него на мястото първи е пристигнал Тилман и е бил нападнат от неизвестен към момента човек. Спрингфийлд и Ролинс са пристигнали малко по-късно и са застреляни.
 

Когато бащата тръгва да спасява сина си, той забравя мобилния си телефон у дома, така че натъквайки се на зверската гледка, е бил пренуден да отиде до най-близкия магазин, за да подаде сигнал. 17-годишната дъщеря на собственика на магазина го придружава при завръщането му на местопрестъплението.

„Тези хора изглежда са бити и застреляни. Търсим насоки и имаме нужда от помощ, за да можем да разкрием това престъпление възможно най-скоро“, каза още шериф Джуд.

Според него престъплението е извършено от повече от един човек. Службата на шерифа на окръг Полк предлага 5000 долара за всяка информация, водеща до ареста на убийците.