о
о / Thinkstockphotos
Жена от южния индийски щат Керала призна, че е отровила шестима свои роднини в период от 14 години, пише The Gardian.

47-годишната Джоли Томас попаднала под подозрение едва след като мъжът на сестра й се усъмнил, че може да е подправила завещанието на родителите си.
Полицията установила, че през годините, Джоли Томас е станала свидетел на смъртта на шестима свои роднини и всеки път те са яли храна, приготвена
от нея.

Откриха противоотрова срещу едно от най-отровните създания на Земята


Първата й жертва била майката на съпруга й, която тя отровила с цианид в овнешка супа през 2002 г. След това със същата отрова убила и бащата на съпруга си през 2008 г. През цялото време Джоли Томас била мотивирана от желание да контролира финансите на цялото семейство.
През 2011 г. дошъл ред на и съпруга й, който бил отровен с цианид в ястие с ориз и къри.

Съдебните лекари открили отровата в тялото му, но полицията по неясна причина класифицирала смъртта му като самоубийство. 

Тайното лекарство на египетските медици: Пчелният мед


Чичото на съпруга й бил отровен с цианид в кафето, като полицията смята, че Томас го убила, защото настоявал за допълнителна аутопсия на тялото на своя племенник.

Последните две жертви на убийцата били 2-годишната дъщеря на Скария Шаджу, братовчед на отровения й съпруг. Тя отровила детето през 2014 г., а 2 години по-късно убила и съпругата на братовчеда. Тези две отравяния били с цел Томас да се омъжи за Шаджу, което станало факт през 2017 г.

Десет течности, които струват цяло състояние (ВИДЕО)

Полицаите ексхумираха останките на всички убити от Джоли Томас и казаха, че са открили следи от цианид.

В понеделник Томас признала, че е извършила всичките убийства.
БГНЕС