зумба
зумба / ThinkStock/Getty Images
Чужденци тренират зумба и се забавляват под звуците на българска чалга. Любопитното в този случай е, че това се случва в Ню Йорк. Видеото, споделено във Facebook, стана хит само за няколко часа.

„Денят е 21 юни, 6:30 следобед, 6-о авеню и 48 улица - Ню Йорк сити... Хората тренират и се забавляват с българска чалга музика...“, пише потребителят, качил видеото.
 

Денят е Юни 21ви 2017г., 6:30 следобед, 6-то авеню и 48 улица Ню Йорк сити... Хората тренират и се забавляват с българска чалга музика... Много въпроси след това в моята глава, които ще запазя за себе си...

Публикувахте от Anton Stavrev в 22 юни 2017 г.
От поста не става ясно дали треньорите са българи и са решили да подберат български ритми, с които да разкършат спортуващите, или просто са попаднали на нашенски ритми, които не се различават много от използваната музика при зумба, която обикновено е смесица от латино, хип-хоп, бели денс.

Разбира се видеото предизвика стотици коментари, като потребителите са разделени на два лагера – едните пишат, че не виждат нищо лошо – просто хора, които истински се забавляват, докато спортуват.

На другия полюс са хората, които казват, че от това видео ги хваща срам.

А, вие какво мислите?