/ ThinkStock/Getty Images
14-годишният юноша на футболния Атлетико Мадрид Кристиан Минчола почина, но от клуба не съобщават причината за смъртта му.

"Шокирани сме от много тъжната вест за смъртта на нашия млад футболист и дълбоко скърбим за неговата загуба. Атлетико Мадрид и цялото наше семейство ще бъде със семейството на Кристиан в тези моменти на неизмерима болка", коментира президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо.
Спортният директор на клуба Мигел Анхел Хил нареди знамената на клубния стадион "Уанда Метрополитано" да бъдат спуснати наполовина в памет на починалото момче.

Към съболезнованията се присъедини и капитанът на първия състав Коке. "Изпитвам гняв и болка, че трябва да се сбогувам с Кристиан Минчола. Животът е много нечестен. Гордея се, че ти носи нашия екип. Изпращам подкрепа за твоето семейство и твоите съотборници. Почивай в мир", написа испанският национал в Туитър.

14-годишният нападате Минчола бе определян за един от големите таланти в школата на Атлетико, като той има над 50 гола за различните формации на тима.
БГНЕС