Сираков: Няма да разреша някой да изгони Топчо
Сираков: Няма да разреша някой да изгони Топчо / netinfo
Изпълнителният директор по спортно-техническите въпроси в Левски Наско Сираков заяви, че няма да разреши на никой да изгони Елин Топузаков от клуба, защото Топчо е дал много на отбора.

„Преди един месец имах доста сериозен разговор с него и съм му обяснил как стоят нещата. Никой от Левски не го гони и няма да позволя някой да го гони. Той е дал достатъчно на Левски и ако прецени може да си тръгне”, сподели Сираков.

„Ако той е в по-добро състояние от другите централни защитници треньорът ще залага на него, но ако не ще бъде изваждан от групата. Това е новата ни политика. Аз лично съм му обяснил, че ще подмладяваме отбора, но всичко зависи от него”, добави легендарният футболист на Левски.

„Целта пред отбора е само и единствено победа срещу Спартак Варна. Ако играем както можем според мен не трябва да се притесняваме. Ако ние трябваше да слагаме черни летни заради лошото съдийство сигурно щеше да сме изцяло покрити в черно. Гледаме напред и се надяваме във Варна съдията да свири това, което вижда на терена. За нас всеки мач е рубиком, защото вече изоставаме”, коментира Наско Сираков.