Пифа: Благодаря на Господ, че съм във велик тим като ЦСКА!
Пифа: Благодаря на Господ, че съм във велик тим като ЦСКА! / netinfo
„Благодаря на всички гласували за мен. Изключително съм признателен, тъй като знам, че вратарите много, много не ги броите за футболисти, което донякъде си е така.” По този начин вратарят на шампионите от ЦСКА Ивайло Петров опита да развесели журналистите при получаването на наградата си за най-добър играч на 26 кръг в „А” група.

Петров е и стражът, допуснал най-малко голове във вратата си два кръга преди края на настоящия шампионат. „Естествено, че съм щастлив да стана за първи път в кариерата си шампион. Радостен съм и благодаря на Господ, че ме прати в такъв велик тим, като ЦСКА, за да може това да се случи,” добави Петров.

Пифа каза и няколко думи относно предстоящото дерби срещу Левски в събота:„Трябва да спечелим този мач най-вече заради многобройните ни и верни фенове”.

Ивайло Петров не пропусна да благодари и заради присъствието в листата от шестте най-добри вратари на ЦСКА за изминалите шест десетилетия:„Като знам какви други легенди са там, а също така какви големи имена са останали извън това, направо нямам думи да опиша какво вълнение изпитвам”.