Мебели
Мебели / iStock/Getty Images
За обзавеждането на всеки един дом, подходящите декор и дизайн на стаите със сигурност ще донесат комфортна обстановка и настроение. Всеки един човек би искал домът му да бъде стилно обзаведен и да се наслаждава на лукс, уют и естетично обзавеждане. Независимо коя стая изберем да обзаведем, било то спалня, кухня, хол, всекидневна, градина, баня и др., ние трябва да заложим на много разнообразни, интересни и стилни идеи за дизайн, които да паснат на нашия интериорен поглед и да съответстват на размерите на помещението.

Специалистите от магазин Aiko XXXL съветват да проучим подробно идеите, предлагащи се за мебелировка с хиляди дизайни и декорации, пъстри цветове, които ще паснат перфектно на всеки индивидуален вкус и желание за превръщане на стаята в красиво и стилно кътче от дома.

Какви мебели са ви необходими

В онлайн магазин https://aiko-bg.com/ всеки клиент може да открие актуален каталог с богат асортимент от различни видове обзавеждане, подходящо за всяка стая от дома ни и за всяка идея за декор по уникален и естетичен начин. Предлаганите продукти са качествени, от издръжливи материали, в различни размери и цветове, отлични за допълване на дизайна на всеки дом. Можете да закупите различни луксозни и дизайнерски модели и на изплащане. Разнообразните идеи за декор на вашия дом са разделени като:
  • мебелировка за кухни – блок кухни или кухни по поръчка. Различни по размер, стил и подходящи за всяка идея за декор;
  • за дневни и трапезарии – богат избор от мека мебел, канапета и фотьойли, модулни системи, холни секции и др.;
  • спални комплекти за вашата спалня – в различни цветове и дизайни. Луксозните предложения са подходящи за всяка стая и големина на спалнята;
  • матраци – за поставяне върху леглото в спалнята, които носят мекота, удобство и качествен сън; 
  • самостоятелни легла – подходящи за един човек или детска стая, много удобни и с практични размери. Налични са спални за двама с богато разнообразие от големина и дизайни; 
  • нощни шкафчета – удобни за поставяне на нощна лампа при четене и други необходими вещи;
  • гардероби и гардеробни системи – за съхранение на дрехи, спално бельо и т.н.,
  • мебели за баня – разнообразие от душ кабини, огледала за баня, шкафове, мивки, вани и много други;
  • мебели за детска стая – детски креватчета и легла, шкафове и гардеробни системи, подови настилки, спални комплекти в пъстра гама от цветове и декорации, подходящи за деца във всяка възраст.
Важно е, преди да изберем подходящите продукти, да проучим пазара, за да се запознаем с актуалните тенденции. Повечето неща е хубаво, че могат да бъдат взети и на лизинг, което ще ни улесни, ако не разполагаме с налични средства.

Съвети при избор на обзавеждане

Ако целта е да се изгради един луксозно обзаведен, удобен и естетически подреден дом, ние трябва да имаме предвид няколко фактора за мебелите, които избираме:
  • за да осъществим успешно идеите си в декорирането на всички стаи, ние трябва да търсим мебели, които да са изработени от качествени и издръжливи материали, с гаранция за дълготрайност;
  • избор на подходящ дизайн и цвят – важно е цветовете и дизайна на обзавеждането да се съчетават успешно и с палитрата на стените в стаята;
  • размери – важно е да измерим внимателно разстоянието на стаята, която ще обзавеждаме, за да знаем какво обзавеждане да купим и да пасне успешно на пространството. Използвайте максимално пространството от помещенията, като създадете правилната конфигурация на мебелите;
  • функционалност и практичност – при избора на мебелировка, ние трябва да се съобразим и със степента на нейното използване. Важно е да закупим уреди, мебели и други, които ще използваме всеки ден, ще са практични за нас в ежедневието ни и няма да заемат излишно място в нашия дом. По този начин ще използваме максимално пространството на стаята и работата ни ще бъде ефективна.

Уютът в дома е от изключително значение за нашия комфорт, затова, преди да обзаведем жилището, трябва да помислим кой вариант е по вкуса ни и ще ни носи удовлетворение.