/ NOVA
Дилеми и значими събития ще бележат развръзката на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ в петък от 20:00ч. по NOVA
Емоционални сътресения и щастливи развръзки ще се редуват до последните минути на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, чийто финал зрителите ще видят на 7 декември в 20:00ч. по NOVA. Доцент Банков и доктор Дамянова ще разплетат последните нишки от разследването с фармацевтични измами, а сестра Жекова ще получи нова информация от Здравко, която ще преобърне планувания ход в тайната мисия. В разгара на битката с Чакъров професор Цонев буквално ще се озове на прага между живота и смъртта. Обстоятелства ще провокират доктор Хинова да изпадне в истинско умопомрачение, а жертвата неочаквано ще се окаже доктор Кръстева.

Огнянова и Ковачев
NOVA

Ина и Борис ще преминат през истинско изпитание, а бившата съпруга на Фотев ще трябва да вземе и решение за наследената сума. Доктор Огнянова ще се изправи пред най-важния избор за своето бъдеще – да прекрачи ли олтара и да стане съпруга на доктор Ковачев или да продължи сама.

Ина и Борис
NOVA

В минутите на истинско щастие Кая ще трябва да реши дали да пожертва своето щастие в името на семейния живот на Христо. Дали любовта между двамата ще надделее? Какво ще бъде решението на доктор Огнянова? – зрителите ще видят тази седмица от вторник до петък и по време на големия финал в петък от 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.