Зрителите ще видят дългоочакваната развръзка на шести сезон в 20:00ч. по NOVA
На 7 декември от 19:30ч. феновете в София ще имат възможност да видят самия финал на голям екран в присъствието на каста на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Прожекцията на дългоочаквания епизод, който ще разтърси зрителите, ще бъде в салоните на Cinema City в Paradise Center. Билетите за събитието са в продажба от днес.

След успеха на турнето на „Откраднат живот“, което посети Пловдив, Стара Загора и Бургас, специалната прожекция в столицата ще постави финал на шести сезон в присъствието на звезди, екип и фенове. Последният епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще преобърне много от очакваните събития, а в духа на традицията някои от развръзките ще настъпят в последните минути на сезона. Доктор Огнянова ще трябва да вземе решение готова ли е да продължи напред, да се раздели с миналото и да започне от начало. Същевременно Ина и доктор Тасев ще се сблъскат с разтърсващи събития, от които ще последват опустошителни емоции. „Последният епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ за пореден път ще изненада зрителите. Както в реалния живот, така и тук за едни ще има щастлив край, а за други ситуации, които ще ги сломят, разочароват и объркат. Може да кажем само, че финалът е изключително силен и повярвайте ни – всяка сюжетна линия има свой момент“, загатват от екипа на най-успешния български медицински сериал. На 7 декември зрителите ще видят финалния епизод на сезона в 20:00ч. в ефира на NOVA.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнва“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.