Аделина Радева и Виктор Николаев
Аделина Радева и Виктор Николаев / NOVA
Професор Цонев защитава позицията на МБАЛ „Св. Кирил“ в „Здравей, България“
Най-нежните и най-болезнените нюанси на истината ще бъдат в центъра на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Именно отстояването на позицията и честта на МБАЛ „Св. Кирил“ ще отведе професор Цонев в сутрешния блок на NOVA. В студиото той ще бъде посрещнат от Аделина Радева и Виктор Николаев, които ще се появят в познатото амплоа, за да обсъдят обвиненията на министър Чакъров към директора на болницата.

Откраднат живот
NOVA

„Харесвам сериала, гледам го и се вълнувам, че съм част от него с тази малка роля. При нас е лесно, защото играем себе си и това, което правим всеки ден. Различното е колко много хора има в студиото, колко много дубъла се правят на едно и също нещо, на една и съща сцена и реплика“, сподели водещата на „Здравей, България“ Аделина Радева, която се присъедини към гостуващите лица на най-успешния български медицински сериал.

Двамата с Виктор Николаев убедително влязоха в полемика с готовия за конфронтация професор. „Беше голямо удоволствие точно с актьор като Владо Пенев да направим тази сцена. В сутрешния блок идва проф. Асен Цонев и обяснява един механизъм, на който сме били свидетели. Сценарият е много реалистичен – как някой се опитва да злепостави чрез невярна информация друг човек и по този начин да манипулира“, допълни Виктор Николаев.

Владо Пенев
NOVA

Утре вечер зрителите ще станат свидетели на последствията от причиненото насилие върху доктор Огнянова. Критичната ситуация ще повлече много от лекарите в отделението, които ще научат за случилото се. Доктор Стаменова ще бъде похитена поради неподозирани обстоятелства. Сестра Райкова ще бъде искрена с доктор Карагьозов както никога досега – какво ще се случи с двамата, зрителите ще раберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.