Телефонът на учителката по музика Велева е открит, но какво се крие в него?
Колко дълго Мишо и Дидо могат да крият тайната, че тяхната съученичка Блага живее временно у тях? Когато са изправени срещу безпогрешния нюх на своите приятелки Беа и Ива, задачата е с повишена трудност. Невинното предложение за домашна кино вечер на двете момичета, отключва креативността на братята. Оправданията, за да не ги поканят у тях, преминават от мним ремонт до тежко болна съседска котка. Ще повярват ли Беатрис и Ива на съшитите с бели конци лъжи гледайте в новия епизод на „Не така, брат: Целувки по ноти“

Усложнената ситуация принуждава Мишо и Дидо да изпратят Блага на кино и поканят момичетата на кино в техния апартамент. Но едно подраняване проваля добре измисления план. Докато братята се опитват да се измъкнат от заплетената ситуация, на другия край на училищния коридор следващата мистерия предстои да бъде разкрита. Откраднатият телефон на учителката по музика Велева се оказва в нейния колега Дочев. Какво ли ще открие Дочев в телефона на Велева?

Блага
netinfo

Какво ще открият Беа и Ива в дома на момчетата – голям ремонт, болна котка или добре пазена тайна? Какво ще стане с телефона на Велева? Не пропускайте един от най-загадъчните епизоди на „Не така, брат:Целувки по ноти” – най-добрият уеб сериал, отличен с международната награда „Златен чадър“ от медийния фестивал Mediamixx в Солун.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.