шеф Виктор Ангелов
шеф Виктор Ангелов / NOVA
Истински любовни трепети завладяват Кухнята на Ада
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на най-горещото кулинарно състезание в българския ефир ще станат свидетели на неочакван обрат в червената кухня, който ще изненада не само шеф Виктор Ангелов, но и дамите в Hell’s Kitchen България. След като миналата седмица Соня и Михаела получиха втори шанс от шеф Ангелов, те успяха заедно да „сготвят“ Румяна и тя напусна окончателно състезанието. Кулинарният блогър Соня спечели синия отбор на своя страна и завърши успешно вечерната резервация, но дали женският отбор ще преглътне лесно тази победа?

В първия епизод на Hell’s Kitchen България тази седмица ще видим как един готвач ще си навлече суров женски гняв и нови интриги ще се разгорят като пожар в червената половина на кухнята. „Красавиците“ отново ще играят срещу „опитните“, но този път разпределението на силите ще е доста по-различно и една от тях ще се изправи открито срещу всички. Сините на свой ред ще влязат в окото на бурята и ще си навлекат заслужения гняв на шеф Ангелов. Ще успеят ли готвачите да нахранят гостите на Hell’s Kitchen или отново вечерната резервация ще е пълен провал, предстои да разберем тази вечер по NOVA. Едно е сигурно – истински любовни трепети ще завладеят Кухнята на Ада.

Кухнята на Ада
NOVA

Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов ще демонстрира на топ готвачите, че хубавите неща стават бавно. Надпреварата ще бъде оспорвана и ще покаже кой е по-добър в приготвянето на самото „съвършенство“, както и кой ще се скатае от оборната игра или ще трябва да признае, че самочувствието му в кухнята е без покритие. Победителите заслужено ще се изкачат на върха, а победените ще упражняват основни техники в кухнята.

Зрителите ще станат свидетели на инфарктни ситуации в кухнята, непоколебимо мълчание, но и открито недоволство. Червената кухня ще се бори ожесточено за одобрението на шеф Ангелов, а синята ще стяга редиците. Ще успеят ли топ готвачите да оправдаят доверието на шеф Ангелов и ще има ли още професионалисти, които ще се разделят с Кухнята на Ада – не пропускайте да разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.