/ NOVA
Кураторката от София се появява във Варна,
Третият епизод на криминалната комедия „Господин Х и морето“ ще започне със срещата между Хамелеона и купувача на картината, на която среща Лилавия ще направи опит да отстрани смъртния си враг, но кучето Пешо ще се прояви като истински герой. Какво ще направи четириногият любимец и кого ще застреля Лилавия ще видим довечера по NOVA.

Господин Х и морето
NOVA

Майките с главно М, ще продължат своите опити за сближаване с учителя Христов, за когото вярват, че помага истински на децата им. Как и защо трите ще се окажат пред апартамента на Симо и то със сладки в ръце, следва да разберем днес в 20:00 часа.

Докато Симо търси нов купувач за картината, разбира, че ще му трябват пари, за да доведе скъпо платен оценител от чужбина. За целта той организира посещение на изложба с класа и събира пари от родителите за транспорт, билети и сандвичи. Кураторката от София, която използва за да открадне картината, също ще бъде в галерията. Какво ще се случи между двамата и дали няма прикритието на Хамелеона да бъде разкрито?

Господин Х и морето
NOVA

Една от майките няма да издържи и ще се отдаде на увлечението си по г-н Христов. Коя ще е тя и как ще реагира Хамелеона, само довечера от 20:00 часа!