Онлайн е най-новият проект на Дарик - сайтът Radio.Dariknews.bg
Онлайн е най-новият проект на Дарик - сайтът Radio.Dariknews.bg / netinfo

Чудили сте се как изглежда д-р Ненков, дали Иво Райчев е бил на ниво в Дарик Кафето на Мишо Дюзев? Искате да чуете последното интервю на Кирил Вълчев със Симеон Дянков или как Диана Найденова разпъва на кръст поредния си гост? Питате се дали Томислав Русев и днес ще води Спортно Шоу Гонг?

Всичко това вече ще бъде на ваше разположение по всяко време и от всяко място. Защото вече е онлайн най-новият проект на Дарик - сайтът Radio.Dariknews.bg.

На страниците му ще можете да слушате любимите си предавания, да задавате въпроси на водещите, да си изберете най-интересните аудиофайлове, да слушате националната програма на Дарик радио на своя компютър.

Ще видите кои са хората зад микрофона, къде са нашите предаватели и регионални станции, ще можете да слушате и част от предаванията, които вече не се излъчват в ефира.

Сайтът Radio.Dariknews.bg е част от проекта ни за по-пълната интеграция на двете медии - най-голямото частно радио в България Дарик радио и един от най-големите информационни сайтове в българското интернет пространство Dariknews.bg.

Така, надяваме се, освен текстовете, снимките и видеото, ще добавим и звука на Дарик радио.

Проектът ще се развива и след време на страниците на предаванията ще можете да задавате въпроси "на живо" към гостите и водещите, ще можете да разглеждате галерии със снимки на гостуващите интересни събеседници, да дискутирате темите, които ви вълнуват и които са във фокуса на журналистите на Дарик.