Ще успее ли малкият гений да привлече вниманието на Блага?
Мишо е твърдо решен на докаже на Блага, че имат общи теми. Въоръжен с търпение, смартфон, интернет и дегизировка, малкият гений следва своята нова стратегия за свалки с кодово име “Общи интереси”. Ще се окаже ли тя по-успешна от напътствията на брат му Дидо? Не пропускайте да разберете в новия епизод на „Не така, брат” – „Смяна на местата“

Фаза 1: на стратегията “Общи интереси”: Проверявай редовно профила на обекта в социалните мрежи. Бъди информиран за нещата, които харесва и коментира, и за събитията, които ще посети.

Фаза 2: Появи се случайно на мястото, където е целта, с достоверно обяснение на присъствието ти. Това, че искаш да купиш на майка си ръчно правено бижу и че обожаваш самотните разходки в парка, са само част от перфектните прикрития.

Фаза 3: Избягвай непланираните случайни срещи. Ако по лошо стечение на обстоятелствата попаднеш в такава,  бъди подготвен с дегизировка и използвай хитро околните предмети.

Блага
netinfo


Ще завърши ли с успех новата стратегия на малкия гений Мишо или ще го отдалечи още повече от Блага? Разберете първо във Vbox7.com.
 
В новия епизод на уеб тийн сериала ще разберем и защо Дидо ревнува Беа от мениджъра й.  Новият епизод на „Не така, брат” – „Смяна на местата“ идва с много забавни моменти и ценни съвети, които не бива да пропускате.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com  всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.