Докато Мишо се бори за сърцето на Блага, Дидо се опитва да усвои техниките на шофирането
След като Мишо се раздели със своята приятелка Ива, младият гений отново се опитва да се завърне на любовната сцена. В най-новия епизод на „Не така, брат!“ той ще се бори да спаси имиджа си на Дон Жуан, а за тази цел брат му Дидо вече има изготвен план за действие.

Мишо и Дидо
netinfo

За целта двамата братя се потапят в дебрите на Facebook и се опитват да намерят следващата половинка на Мишо. Идеята да изгради имидж на сваляч е завладяла малкия брат и търсенето на двамата се оказва успешно. Те избират Блага и Мишо веднага си урежда среща с нея.

Блага и Мишо
netinfo

Неочаквано за всички Блага отвръща на чувствата на Мишо. Но щастието им няма да трае дълго, защото Мишо отново оплита конците.

Какво ще се случи между тях двамата? Разберете в новия епизод на сериала

Докато Мишо и Блага са едва в началото на любовните си отношения, Дидо започва ново начинание в името на връзката му с Беатрис. Трудно ли е да вземеш шофьорска книжка, когато инструкторът по кормуване се оказва сприхавият учител по физическо? Не пропускайте да гледате в новия епизод на „Не така, брат!“ първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com  всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.