/ NOVA
Журналистът на NOVA Невена Василева ще разговаря с доц. Снежина Петрова на живо в сряда от 18:25 часа по NOVA NEWS
Съвместният телевизионен проект на Новините на NOVA и Нов български университет „Гласът на науката“ продължава с темата: „Изкуство от разстояние. Как пандемията промени културата?”. Водещата на Новините на NOVA Невена Василева ще разговаря с доцент Снежина Петрова за кризите, ценностите и ролята на културата в изграждането на бъдещото общество. Осмият епизод от поредицата ще бъде излъчен в сряда (9 март) от 18:25 часа и може да бъде проследен на живо в ефира на NOVA NEWS и в социалните мрежи на Нов български университет.

Как артистите преминават през кризата, наруши ли се връзката с публиката и от какво се вдъхновяват днес? Отговор на тези въпроси ще даде доц. Снежина Петрова – актриса, ръководител на департамент "Театър" в Нов български университет и носителка на множество награди за постижения в театралното изкуство и принос в културата.

Зрителите отново могат да задават своите въпроси в платформата sli.do, достъпна от телефон, таблет или компютър. След влизане в нея, трябва да изпишат #nauka и да попитат за всичко, което ги вълнува.

Гледайте „Гласът на науката“ на 9-и март (сряда) от 18:25 часа на живо по NOVA NEWS и в социалните мрежи на Нов български университет.