Много често, когато сме във връзка се обръщаме към астрологията, за да проверим колко си подхождаме с нашата половинка. Понякога обаче връзките, които започват добре и бурно, приключват много бързо, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и кои са зодиакалните комбинации, които имат неописуема химия помежду си, но не бива да бъдат заедно€

Везни и Риби

Везните са въздушен знак, а Рибите са воден знак, което значи, че най-често нямат почти нищо общо помежду си. Но все пак при тях може да се зароди страстна любовна връзка, стига да преодолеят липсата на доверие, което цари.

Овен и Дева

Тяхната връзка никога не може да бъде определена като скучна. Девата е запленена от харизмата на Овена, а пък Овните намират Девите за много мистериозни. Но проблемът идва от там, че Девите не са готови да дадат нужната свобода на Овена в една връзка.

Родени един за друг: 11 двойки зодии, за които любовта е неизбежна (СНИМКИ)

Везни и Телец

В тази връзка най-често липсва добрата комуникация между партньорите. Везните са истински социални пеперуди, докато Телецът обича уюта на собствения си дом и това най-често е голямата спънка в тяхната връзка.

Лъв и Дева

Тази връзка е същински тест за нервите на Девата, която понякога не разбира и не може да се справи с нрава на Лъва. Тези два знака може да са отлични, когато работят заедно и е по-добре да бъдат в приятелска връзка, отколкото в романтична.

Фатално привличане: 6 двойки зодии, чиято любов пламва и угасва за миг (СНИМКИ)

Скорпион и Скорпион

В тази връзка просто няма никакво доверие между партньорите, ето защо такава любовна комбинация най-често е невъзможна или много трудна. Страстната натура на Скорпионите не им позволява да паднат по гръб и да правят кой знае какви компромиси.

 
Edna.bg