/ iStock
Според астролозите личното щастие на всяка жена пряко зависи до голяма степен от звездите. Всеки зодиакален знак има определени черти на характера, които могат да повлияят както положително, така и отрицателно върху личните отношения.

Ето кои са петте женски зодии, които мъжете напускат най-често и причините, поради които си тръгват.

Скорпион

Жените, родени под знака на Скорпион умеят да завладяват мъжете много бързо. Те са многостранно развити, интелигентни и с бърза мисъл, което в началото на връзката радва представителите на силния пол. Не след дълго обаче се появяват проблемите - за съжаление дамите Скорпиони са доста избухливи - поведението им често може да доведе до кавги и дългосрочни конфликти.

Близнаци

Момичетата и жените Близнаци също могат да се похвалят с естествен чар. Те са прекрасни спътници, винаги готови да помогнат на любимия си. Техният голям недостатък е, че когато връзката премине в традиционната рутина, представителките на тази зодия стават агресивни и токсични. Поведението им често води до раздори, а от там и до раздяла.

Лъв

Лъвиците имат специална сила и гордост. Тези жени добре осъзнават собствената си стойност и затова се нуждаят от добро отношение. При такива условия те рядко хвалят половинката си за заслуги във връзката. Това може да доведе до известни недоразумения. Освен това представителките на тази зодия не могат напълно да откажат вниманието на другите мъже.

Риби

На пръв поглед Рибите изглеждат неизискващи, спокойни и привързани. Те много правдоподобно създават илюзията за „идеална съпруга“. В действителност обаче поведението им често е показно. Много често Рибите започват да манипулират партньорите си и не всички мъже харесват този подход.

Стрелец

Жените Стрелци са много активни и общителни. Те могат да се съгласят на почти всяко приключение, независимо на каква възраст са. Въпреки това те едва ли са подходящи за ролята на „пазител на огнището“. Изграждането на смислена връзка с тях може да бъде възпрепятствано от постоянния им стремеж към движение напред.