Лили Иванова и Софи Маринова застанаха до Елвис Пресли, Рамщайн и Дуа Липа в „Звездите в нас“
Грандиозното начало на най-новия формат „Звездите в нас“ изненада зрителите на NOVA тази вечер. Първите пет отбора се качиха на голямата и ярка сцена и показаха своя талант пред зрителите и специалното жури на формата. Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев трябваше да оценят изпълненията на отборите, а изборът кой да продължи напред се оказа труден от първото предаване. Неведнъж публиката в студиото стана на крака след представянията на претендентите, а едно от тях дори разплака част от журито.

NOVA/Красена Ангелова

Лили Иванова, Софи Маринова, Елвис Пресли, Тил Линдеман от Рамщайн и Дуа Липа бяха първите пет звезди, които бяха имитирани от петте отбора.

Тежкият избор на журито отсъди напред да продължат отбор „Софи Маринова“ и отбор „Елвис“. „Буквално и егоистично избрахме най-интересните за нас като жури. Искаме да гледаме тези изпълнители и напред в шоуто – да видим как ще се развият и какво могат да ни покажат“, каза Дони за решението на журито, което се оказа особено трудно в края, когато на сцената останаха отбор „Софи“ и отбор „Лили Иванова“.

NOVA/Красена Ангелова

Четирите момичета и трите момчета успяха да очароват оценяващите с глас, сценично поведение, имитация и отборен дух. „И тримата са много яки! И тримата имаха актьорско самочувствие“, каза Виктор Калев след изпълнението на актьорите от отбор „Елвис“ – Андреан, Готи и Ясен.

Зрителите видяха в отбор „Софи“ не три, а цели четири участнички – близначките Виктория и Валерия, Зоя и Тони. Изпълнението на „Мое слънчице“ развълнува Софи Маринова изключително много, а след края му през сълзи тя сподели: „Много ме развълнувахте и разчувствахте. Зоя си е направо Софка! Близкачките сте толкова сладки, а маниерите на Теди бяха като моите.“

Вечерта започна ударно с невероятно изпълнение на Отбор "Лили Иванова", което изправи публиката в цялата зала на крака за дълги аплодисменти. „Искам да ви поздравя и да стана на крака! Не мога да повярвам колко талант и харизма има между вас. Не съм очаквала като за първи лайв и първо изпълнение да чуя толкова хубаво нещо“, развълнувана бе Тита след представянето на Даниел, Елена и Яница.

NOVA/Красена Ангелова

Шоуто продължи с тежкия рок и пиро ефекти на Рамщайн. В кожата на вокалиста им Тил Линдеман влязоха тримата актьори Антон, Тома и Николай, но малко не достигна на момчетата да продължат напред в състезанието. Изключителния си талант показаха и три прекрасни млади дами – Нора, Станислава и Цветелина, които се появиха под прожекторите като Дуа Липа.

Кои ще бъдат следващите пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Ще реши ли журито да използва правото си да допусне три отбора до следващия кръг? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? – разберете следващата неделя от 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“
NOVA