Messenger е едно от приложенията, които ежедневно ползваме за комуникация. Много от нас обаче не познават всичките възможности и ползи, скрити в приложението. В новия епизод на One Minute Tech ще разберете 5 трикчета, с които ще улесните и разнообразите времето си в месинджър.

Не губете време в търсене на приятелите си

Най-вероятно имате приятели, чиито никнеймове не са свързани с истинските им имена. За да ги откривате по-лесно в месинджър, можете да смените имената им с такива по ваш избор.

Четири приложения, които да пробвате през 2019 (ВИДЕО)

Сменете цвета на съобщенията си

Изпратете на приятел емоджи с „луна“ (moon) . След секунди ще видите съобщение, което ще ви предложи да смените цвета на чатовете си с черен.

6 интересни трика за Facebook Messenger (ВИДЕО)

Зарадвайте приятелите си

Имате ли приятели, които харесват снимки на сладки животни? Издаваме ви един трик, с който лесно ще ги разсмеете и зарадвате. Напишете в съобщение до приятел @dailycute. След като го изпратите, в съобщенията ви ще се появи сладка снимка на някое пухкаво животно.

компютър
iStock/Getty Images

Играйте в месинджър

Изпратете на приятел емоджи с баскетболна топка и кликнете върху него. Веднага ще ви изскочи баскетболен кош, в който да вкарвате топката. Същият трик можете да направите и с футболна топка. В тази игра ще правите краченца, но за разлика от баскетбола, тук е доста по-трудно.

компютърни игри
iStock/Getty Images

Конферентни разговори

Ако с най-близките ви приятели сте на далечно разстояние един друг, не се притеснявайте, в месинджър можете да проведете групови обаждания, в които освен да си говорите едновременно, можете и да се виждате в реално време.

И още:

Пет мобилни приложения, които ще ви помогнат през 2019 (ВИДЕО)

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

Може ли Facebook да спре достъпа ни до Messenger, ако не приемем новите му правила?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук