42-годишната Никол Шерцингер изумява със стегнато и чудесно изваяно тяло. Талантливата красавица винаги е споделяла, че е луда на тема здравословно хранене и физически натоварвания. В своя Инстаграм профил бившата на Григор Димитров често споделя кадри от своята фитнес рутина, която често включва новата ѝ половинка Том Евънс.

Никол Шерцингер
Gulliver/Getty Images

Истината е, че всеки може да прави голяма част от упражненията на певицата и в домашни условия. Необходимо ни е малко време, мотивация и удобни дрехи, а останалото е лесно. За хубаво, стегнато и оформено дупе Шерцингер прави различни упражнения. Най-трудно се постига напредък именно в тази част на тялото, но с постоянство и упоритост, всичко е възможно.вижте в канала "Social Virals" във vbox7

Никол изпълнява едно популярно упражнение, наричащо се сумо клек с подскок и тежест. Ако нямате тежести вкъщи, то може и без тях или пък използвайте шише с вода, или нещо друго подръчно, което да замени тежестите.
 

Никол е активна през целия си живот, но при нея физическата дейност, е задължително свързана и с правилната психологическа нагласа.

Инструктурът Паоло Мацити, с когото тренира Шерцингер, но и редица други известни личности, казва, че всеки човек трябва да намери упражненията и хранителния режим, които са подходящи за неговите възможности. Не е нужно да прекаляваме, важното е да се движим. Видно е от видеата, които красавицата споделя, че е голям фен на клякания с някакъв вид тежести.
 

Бъдете внимателни обаче, за да не си причините спортна травма. Бъдете сигурни, че сте загрели добре цялото си тяло и сте се разтегнали. От този вид упражнения певицата може да направи по 12 повторения. Упражненията, които Шерцингер прави са също кратки, но с висока интензивност. Никол загрява от 5 до 10 минути с бягане, а след това продължава с упражнения на постелка, а те включват планкове и други със собствено тегло. С всяка тренировка трябва да си поставяйте някакво малко предизвикателство, за да постигате постепенно, но сигурен ефект.