Траки взеха четвърта поредна победа
Траки взеха четвърта поредна победа и изпратиха двама войни от Славяни да се борят за оставане в „Игри на волята: България“.

Битката беше на рундове, като във всеки рунд участваше по един войн от племе. Целта беше да вкарат кълбо с човешки размери във вратата на племето си. Всяка победа носеше по една точка, а целта беше да се съберат 3 точки. Траки бяха безапелационни и спечелиха с 3:0.

„Чувствам се зле, би ме учителят по физическо“, сподели Март. „Доказахме, че аз, Пламен и Юлиян сме най-силните мъже в „Игри на волята“, каза Добрин.

Роберта ще се бори за оцеляване в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Загубата отново изправи Славяни на съвет. Веско даде гласа си за Томас, защото смята, че Март има повече шанс за наградата. От своя страна Томас номинира Март, заради контузията му, а Март заяви, че от всички тях най-достоен да продължи е Веско и заради това гласува за Томас. Последна беше Роберта, която имаше уникалния шанс сама да избере противника си за битката в петък. Тя даде гласа си за Томас.

Траки запазиха комфорта си в лукса въпреки Юлиян (ВИДЕО)

Каква ще е битката и дали Роберта ще успее да победи още един мъж в елиминационен двубой, ще разберем в петък вечер от 21.00 ч.

От 22.00 ч. е и „Игри на волята: Студио“. В него специални гости ще бъдат актьорите Яна Маринова и Александър Сано. Кои са техните фаворити, какво смятат за шоуто, както и какви ще са първите думи на напусналия играта, ще разберем само по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram