Примерите в последно време доказват, че рано или късно световните звезди правят свой бранд. Можем да се сетим за парфюмите на Бритни Спиърс, Риана, Парис Хилтън, както и например за шоколадовите изкушения на тенисистката Мария Шарапова.

Оказва се обаче, че не малко от световноизвестните звезди имат свои марки алкохолни напитки. И видът на напитките може би ще ви изненада. Вижте ги в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Post Malone

Изпълнителят пусна своя марка френско розе буквално преди седмици. За виното се твърди, че носи аромат на плодове - круши, ягоди и ананас. Цената на една бутилка е около 22 долара.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @postmalone on


Кейт Хъдсън

Актрисата има своя марка безглутенова водка, за чието производство са използвани алкализирани води. Произвежда се в Калифорния и се дестилира седем пъти. Бутилката, в която се продава въпросната водка, е от 750 мл., с шарени етикети. Градусите на водката са 43%.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our Wally boy loves a #FableticsFriday 😉🐶 @fabletics #cofounder

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on


Снуп Дог

Рапърът произвежда кашаса - бразилска напитка, получена при дестилация на екстракт от захарна тръстика. Наскоро добави и нов вид алкохол към "линията" си - купажно австралийско вино.
 
MC Stojan

Балканската звезда продава своя водка, La Miami, която се появи след едноименния му хит. За разлика от алкохолите, продавани от колегите му в тази класация, цената на тази водка е наистина рекордна - 45 евро!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuturutu nisam ispeglao sorc, hoce li neka devojka da mi ispegla ?

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on


Скалата

Дуейн Джонсън пусна през 2019 г. своя марка текила. Пускането ѝ в продажба описа като сбъдната мечта. Текилата се отличава с високо качество.
 
Дрейк

Изпълнителят е съсобственик на луксозен бранд уиски. Бутилката се продава за 42 долара и навлезе на пазара през 2017 г.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How can I help you?

A post shared by Drake (@drakeovodaily) on