Снимат първи порно филм в космоса
Снимат първи порно филм в космоса / Thinkstock/Getty Images

"Малък напредък за човека и гигантски скок за човечеството" - двама души ще правят секс в космоса за първи път в човешката история, съобщава "Индипендънт".

Но не за потомство, а за порно. Сайтът "Pornhub" се е заел с космическата мисия да заснеме филм за възрастни в околоземната орбита. Компанията се надява да започне "мисията" през 2016 г. , а разходите за секс в космоса ще достигнат 3,4 милиона щатски долара.

"Това е огромна цел, но имаме всички шансове да я постигнем", заявиха от порносайта, който се радва на 16 милиарда посещения годишно. Авторите на идеята заявиха още, че всички пари ще бъдат върнати на инвеститорите, ако целта не бъде постигната.

Човекът, или поне доколкото ни е известно, никога не е правил секс в космоса, тъй като астронавтите на Международната космическа станция вероятно са твърде заети с по-важни изследвания. Все пак учените смятат за физически възможно осъществяването на полов акт в безтегловност, тъй като потенциалното създаване на потомство е ключово за колонизацията на други планети.

Участници в космическото порно с името "Sexplorations" ще бъдат актьорите Ева Ловиа и Джони Синс, които ще преминат шестмесечно "стриктно обучение" преди старта на мисията.

Според порноиндустрията има много елементи за живота в космоса, които се нуждаят от специално внимание и изследвания, особено сексът. Според сайта за възрастни по този начин няма да се промени само лицето на порноиндустрията, но и ще се разкрие как функционира ключов елемент от човешкия живот в орбита.

Източник: БГНЕС