/ Gulliver/Getty Images
Принцеса Шарлийн и принц Албер опровергаха слуховете за раздялата си. Те заведоха децата си, 8-годишните близнаци Жак и Габриела, на училище в първия им учебен ден. Снимки на цялото семейство се появиха в Instagram.

За брачни проблеми между двамата се говори от няколко години. На фона на нарастващите спекулации, че двойката се „среща по график“ и принцесата живее в Швейцария, Шарлийн и Алберт се появиха заедно на публично място осем пъти през последните дни, показвайки на обществеността, че всичко е наред в тяхната връзка. А „най-тъжната принцеса на света“, както кръстиха Шарлийн в медиите, стана по-усмихната на публични места.
 

Преди седмица двойката отпразнува старта на новия телевизионен канал TVMonaco, срещнаха се с френския посланик, присъстваха на традиционен пикник с други членове на княжеското семейство и бяха забелязани на Световното първенство по ръгби във Франция.
 


Шарлийн и принцът на Монако Албер II започнаха да се срещат през 2006 г. и се ожениха шест години по-късно. След сватбата те многократно отричаха слуховете за проблеми в отношенията, които упорито се разпространяваха в пресата от момента на срещата им. През 2021 г. принцесата се разболя тежко по време на пътуване до Южна Африка и беше принудена да остане в страната 10 месеца. След завръщането си тя беше в една от швейцарските клиники, специализирана в лечението на нервни разстройства. През цялото това време в медиите се появиха още повече съобщения за кризата в брака им и че принцесата получава 12 милиона евро годишно за изпълнение на служебните си задължения.
БГНЕС