За чаровната Прея изминалата година беше специална. Тя издаде дебютен албум, маскира се като пеперуда в шоуто „Маскираният певец“, грабна статуетката „Жена на годината“ в категория Музика. Накрая дойде време за заслужена почивка. А както вече добре знаем, почивката за изпълнителите у нас е именно през януари. Но каква по-добра почивка от слънчевите плажове на място, където е лято? Вижте в канала "VIP Box" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry, friends 😘. . . #miami #southbeach #turbanstyle #january2020

A post shared by Preyah (@preyah_yeah) on


Прея се озова в Маями, Флорида и от публикациите ѝ в Instagram, се вижда, че си прекарва страхотно, макар и да не става ясно с кого е отишла (почти) на другия край на света.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer vibes 🌞 . . #miami🌴 #palmtrees #sunset #miamisunset #january2020 #turbanstyle

A post shared by Preyah (@preyah_yeah) on


След като с помощта на Биляна Йотовска Прея отслабна драстично, певицата вече не крие спортното си тяло и снимките от плажа го доказват.
 
„Старая е да мечтая на широко и на високо. Знаех, че тази година темата на конкурса е Ново начало, а аз започнах наново и успях да остана на повърхността. Вярвах, че заслужавам наградата. Но с мен се състезаваха доста достойни конкурентки. Опитвах се да бъда реалист, но много се надявах да спечеля“, каза Прея, за конкурса "Жена на годината" на списание "Грация".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това наистина беше най-забавното шоу, в което съм участвала. Дори и като зрител тръпката е несравнима, аз ще продължавам да го гледам, да се чудя кой е под маската и да гласувам за моите фаворитки Пилето, Розата и Пчелата, а вие очаквам да се маскирате като Пеперудата за Хелоуин. Мерси на всички за подкрепата и съжалявам, че трябваше да ви лъжа месец и половина. 💛 . . . #maskedsinger #kingofmaskedsinger #butterfly #tvshow #themaskedsinger #masksdown

A post shared by Preyah (@preyah_yeah) on