В „На Кафе“ актьорът сподели, че шоуто създава условия участниците да се чувстват добре и да изграждат успешни образи
В Деня на театъра Иван Юруков сподели в "На Кафе" емоциите от участието си в „Като две капки вода“ и театралната сцена. Той изправи публиката на крака и се превърна и в победител за вечерта с образа на Мерилин Менсън.

Звездните участници в новия сезон на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

Поредна вечер на изненадите поднесе петият лайв на „Като две капки вода“. Това беше и най-гледаният епизод на формата от 2014 г. досега, а в най-интересните минути над милион и половина зрители бяха пред екраните с любимото си предаване. След като изправи публиката на крака, Иван Юруков се превърна и в победител за вечерта с образа на Мерилин Менсън.

„Като две капки вода“: Иван Юруков като Мерилин Менсън и още...(СНИМКИ)

По време на гостуването си актьорът нарисува и шарж на водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. „Шоуто създава условия да се чувстваш добре и да работиш успешно по образите. Хората са изключително позитивни. Труден образ беше Джордж Майкъл, но никой не би посегнал доброволно към негова имитация. Ейми Уайнхауз ми е на сърце!“, сподели Юруков.

„Иван е от любимите ми участниците. Пее великолепно и е много добър актьор. Когато има съвкупност от тези качества се получава именно това!“, сподели Златка Райкова на бекстейджа на култовото шоу.

Славин предизвика усмивки с образа на Азис, споделяйки шеговито: “За първи път истински се забавлявам! На косъм съм да мина към този жанр!“.

Славин като Азис
NOVA

Преобразявайки се като Софи Маринова, Марги Хранова разплака Геро с въздействащо изпълнение и ориенталско звучене. За визията на Шакира и парчето  Waka, Waka Гери-Никол се впусна в хореография с балета, малки танцьори и самия Алфредо Торес.

Гери-Никол
NOVA

Следващата седмица Златка Райкова ще скочи в обувките на друг участник от шоуто – Гери-Никол. Софи Маринова отново ще изучава песен на култов изпълнител, който този път е Майкъл Джексън. Борислав Захариев ще изпее една от най-романтичните песни Елвис Пресли, а Константин ще покаже умения в италианския език с Адриано Челентано. Гери-Никол отново ще се впусне в луди танци, но този път с визията на PSY. Марги Хранова ще бъде големия Елтън Джон, а Славин ще влезе в образа на един от братятата в незабравимата група Bee Gees. Иван Юруков ще обуе високите токчета за емблематичната българска певица Силвия Кацарова.

Следете Facebook страницата на предаването  и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.