Победителят в „Големите надежди“ отива в академията на Пол Макартни
Победителят в „Големите надежди“ отива в академията на Пол Макартни / Нова тв

Обучение в академията на сър Джеймс Пол Макартни в Ливърпул и участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy, са другите две големи награди, които победителят в „Големите надежди" ще получи. Това заяви тази сутрин в „На кафе" продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който бе гост на Гала заедно с първия член от журито - Любо Киров.

„Победителят в шоуто ще получи не малка парична награда, с която неговите родители ще могат да развият таланта му. Решихме обаче ние също да му дадем такава възможност, като го изпратим на обучение при най-добрите и му позволим на покаже своя талант и на международен конкурс", заяви Маги Халваджиян.

Ливърпулската академия за сценични изкуства за деца между 4 и 19 години (LIPA Summers School 4:19) е основана от сър Джеймс Пол Макартни, като самият той е учил в нейната сграда. Точно там, в родния град на бийтълсите, победителят в „Големите надежди" ще черпи опит и знания, ще развива музикалния си и артистичен талант, а защо не да няма късмета да се срещне и със самия Пол Макартни.

Малкият призьор ще се изяви и по време на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy, който се провежда всяка година в курорта Лидо ди Йезоло - Венеция, Италия. Участието на победителя в „Големите надежди" ще се осъществи с помощта на Арт Център Карнолски, организатор на инициативата, под патронажа на вицепрезидента г-жа Маргарита Попова.

Победителят в Големите надежди отива в академията на Пол Макартни
netinfo

„Как искам да бъда да дете", възкликна Любо, след като чу всички тези неща, които очакват победителя. В студиото на „На кафе" певецът също се върна към детството си и си припомни как едновременно е ходил на кръжоци по скулптура и пиано и редовно е озвучавал блока със своите барабани. „Един талант никога не е сам - той винаги се развива в много посоки", добави Маги Халваджиян, като даде за пример именно децата, явили се на кастингите, сред които имало актьори, спортисти, призьори от различни международни конкурси и други. Продуцентът обърна заслужено внимание и на бенда на „Големите надежди", като каза, че иска най-големите звезди на България да застанат до младите таланти.

Маги Халваджиян сподели радостта си и от избора на водещия Драго Симеонов и го определи го като изключително позитивна и харизматична личност. „Самият той има дете, а това е изключително важно за водещия на шоуто". Екипът на предаването поставил Драго в различни стресови ситуации, за да тестват реакциите му при работа с деца.

Кои ще бъдат първите таланти, които ще се състезават за голямата награда в предаването, ще видим на 12 март, 20.00 ч. по Нова. Междувременно, всички, които обичат да се забавляват и искат да станат част от публиката на „Големите надежди", могат да заявят своето желание, като се обадят на телефон 0885 613 363. 0885 613 363