/ Getty Images
Актьорът Пол Ръд беше избран от сп. "People" за най-сексапилни мъж на планетата за 2021 г.

Ръд, известен с ролята на Антмен във филмите на "Марвел", "Така е на 40", "Баровки", беше представен като тазгодишния победител в "Късното шоу на Стивън Колбер" по телевизия Си Би Ес.

Актьорът споделя за броя на сп. "People", че някои хора вероятно ще останат изненадани от оказаната му чест. "Осъзнавам много добре, как когато чуят, че аз съм избран, хората ще си кажат: "Какво?" Това не е фалшиво смирение. Има толкова много хора, които трябва да получат това преди мен", споделя Пол Ръд.

Но, разбира се, Ръд няма да откаже честта. Той шеговито се надява, че новата титла ще му осигури покана за "тези секси вечери" с предишни победители като Джордж Клуни, Брад Пит и Майкъл Б. Джордан.

Сред предишните носители на титлата са - Джон Леджънд, Дуейн Джонсън, Крис Хемсуърт, Идрис Елба, Адам Лавин, Чанинг Тейтъм, Дейвид Бекъм.

"Предполагам, че ще бъда на много повече яхти. И вероятно ще се опитам да стана по-добър в размишленията на приглушена светлина. Обичам да размишлявам. Мисля, че това ще ми помогне да стана по-вглъбен и мистериозен. Очаквам това с нетърпение", казва актьорът.

Пол Ръд прави пробива си в киното с ролята в хитовия филм "Баровки" (1995) с Алиша Силвърстоун. Снимал се е в няколко комедии, сред които "Новинарят", "40-годишният девственик", "Така е на 40".

Ръд достига звездния си статут с ролята на Антмен във филми от вселената на "Марвел".

Пол Ръд, който е на 52 години допълва, че Джули - съпругата му от 18 години, първоначално е била "зашеметена", след като й е съобщил новината, че е избран за най-сексапилния жив мъж. Двойката има две деца, Джак и Дарби, съответно на 17 и 12 години.

"Беше много мило. След малко кикот и шок тя каза: "О, те най-накрая го разбраха", споделя актьорът. 
БТА