Световната гейм индустрия ще продължи възхода си и през новата година. Канелът One Minute Tech представя някои от най-очакваните игри през 2019 година.

Anthem

Тази игра ще ви потопи дълбоко в света на воините, облечени в механични костюми. Те носят отговорността да защитават оставащия човешки живот, оцелял след глобална катастрофа. Anthem има някои прилики с Destiny Aside. Това е една мултиплейър компютърна игра, която ще ви даде няколко възможности за придвижване, носейки се в небето или плувайки под водата. Разбира се, ще бъдете напълно облечени и въоръжени, за да се сблъскате с гигантските чудовища и климата на планетата.

компютърни игри
ThinkStock/Getty Images

Tom clancy’s the division 2

Това е една от най-очакваните PC игри за 2019. Темата на тази игра е силно повлияна от пост-апокалиптична Америка. Въпреки че бойната поле е град Вашингтон, играта няма политически подтекст.

Мит е, че компютърните игри правят хората по-склонни към насилие

Metro Exodus

Няма съмнение, че поредицата "Метро" е една от най-добрите в пост-апокалиптичния жанр. Повечето геймъри, които са го опитали, са дали положителни отзиви. Играта е планирана да бъде пусната през февруари 2019 година.

компютърни игри
ThinkStock/Getty Images

Doom Ethernal

На всички ни липсва Doomguy. Е, има някои добри новини. Doomguy се връща след дългата си почивка на Марс. Този път той се готви за новия апокалипсис, който изглежда смъртоносен. Всъщност това ще бъде ад на Земята.

И още:

Пет игри, които може да играете на телефона си (ВИДЕО)

Алгоритъм бори агресията в компютърните игри

Ученици си направиха компютърна игра (СНИМКИ/ВИДЕО)

Компютърни игри - лек срещу дислексия

Има ли полезни игри? Кои игри ще развият уменията на децата ви? (ВИДЕО)