Най-големите порнозвезди получават солидни хонорари, имат собствен бизнес и продукти, които предлагат на пазара, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7.

Секс, пари и порно: 10 от най-богатите порнозвезди (СНИМКИ)

Ето кои са имената в порноиндустрията, които могат да се похвалят с внушителни банкови сметки:

Лексингтън Стийл

Състояние: 6 милиона долара

Лексингтън Стийл се е снимал в над 1000 филма. Развива се като продуцент и създава две продуцентски компании за филми за възрастни. Преди да навлезе в порноиндустрията е бил брокер на недвижими имоти.

Кейти Морган

Състояние: 6 милиона долара

Кейти навлиза в порноиндустрията заради спешна нужда от пари, за да плати гаранцията си. Кейти бързо се превръща в звезда и скоро се насочва към киното, където също изкарва солидни хонорари.

Ето какво търси в един мъж най-известната порно актриса в света (ВИДЕО)

Бри Олсън

Състояние: 7 милиона долара

Олсън започва да работи за една от най-големите компании в порноиндустрията и бързо се реализира като една от най-добрите актриси в жанра. Снима се в музикални клипове и телевизионни предавания и е на кориците на няколко списания.

Бри Олсън
Gulliver/Getty Images

Трейси Лордс

Състояние: 7 милиона долара

Трейси започва кариерата си, като участва в няколко порнофилма. След това се насочва към киното и се снима във филмите „Блейд“ и „Зак и Мири снимат порно“. Въпреки кратката си филмова кариера, Трейси се сдобива с изключително впечатляваща банкова сметка.

Първата анимирана порнозвезда вече е готова (ВИДЕО)

Мария Такаги

Състояние: 7 милиона долара

Започва кариерата си като модел и телевизионна актриса. Снима се в няколко голи фотосесии преди да започне да се снима в порнофилми. Само за година печели пет награди за най-добра актриса. Въпреки че не остава дълго, снима се само в 15 филма, Такаги успява да натрупа солидно състояние от кариерата си на порноактриса.

Рон Джеръми

Състояние: 7.5 милиона долара

Актьорът и неговата запазена марка - мустаците, вземат участие в 2216 филма, а като режисьор се изявява в 285. Рон е смятан за една от най-големите порнозвезди. Във филмите, в които е участвал, е спал с почти 5000 жени. 

Понастоящем Рон Джеръми  е в затвора. Повдигнати са му десетки обвинения, сред които шест случая на сексуално посегателство, пет обвинения за изнасилване, три - за насилствена орална копулация, както и едно обвинение за непристойно поведение с 15-годишно момиче.

Рон Джеръми
Gulliver/Getty Images

Джеси Джейн

Състояние: 9 милиона долара

Джеси е носителка на множество награди за изпълненията си във филми за възрастни. Тя е изключително добре платена актриса, има своя собствена марка, собствена линия секс играчки и марка текила.

Питър Норт

Състояние: 11 милиона долара

Друга легенда в бранша е Питър Норт.  Той участва в над 200 порно филма и режисира повече от 70. Има собствена продуценска компания. 

Тера Патрик

Състояние: 15 милиона долара

Започва своята филмова кариера през 1999 г., когато участва в няколко предавания. Тера се превръща в една от най-успешните порноактриси на своето време. През 2008 г. приключва филмовата си кариера, но успява да запази състоянието си благодарение на собствената си компания, уебсайт и други бизнес начинания.

Тера Патрик
Gulliver/Getty Images

Джена Джеймисън

Състояние: 30 милиона долара

Джеймисън е известна като „кралицата“ на жанра. Голяма част от приходите ѝ са свързани с личния и бранд, който включва книги и други продукти.