Дори и онези, които твърдят, че не гледат порно, знаят името на Миа Халифа. Бившата порно звезда се е снимала само няколко месеца във филми за възрастни, но все още е едно от най-популярните имена в сайтовете с порно клипчета.

В интервю пред ютюбърка обаче Халифа признава, че работата ѝ в порно индустрията е бил най-лошият период в живота ѝ, пише каналът "Stars News" във vbox7. Тя разказва, че е била на едва 24 г., когато се случило всичко това и е получавала непрестанно заплахи и извратени съобщения в социалните мрежи. Тогава се стигна и до смъртни заплахи от страна на Ислямска държава към порно актрисата, родена в Ливан.
 

Пред Александра Купър Миа Халифа признава, че не обича да говори за този период от живота си. Въпреки това тя сподели как се е чувствала, когато е разбрала, че е известна. "Чувствах най-голямата самота, получавах смъртни заплахи, семейството ми не ме подкрепяше", сподели тя и допълни, че не обича да говори по темата, защото вниманието към нея отново е пречупено през порно периода ѝ.  Тогава тя живеела в малък апартамент, изключително мръсен, гнусен, а хлебарките били навсякъде.

Миа Калифа продава нещо, което ѝ остана от филмите за възрастни (ВИДЕО)

Отскоро Миа Халифа е в OnlyFans. Със събраните от там пари тя подкрепи кауза на чернокожи транссексуални жени. Въпреки че имаше намерение да дари 1000 долара, тя всъщност дари повече от 10 000 долара и призова последователите си да помогнат и те с каквото могат. Каузата на организацията е да подпомага транссексуални жени в техните операции и трансформации.