/ iStock/Getty Images
Езикът на тялото си е цяла наука. Всеки един жест, мимика, реакция издават много за нас. Това, разбира се, го правят и дрехите, и аксесоарите, които носим по себе си. Може би не сте си давали сметка, но всъщност начинът, по който носите чантата си, издава много за характера ви. Каналът "Портретъ" във vbox7 разказва:

Чанта през рамо

Вие обичате приятелите и близките си. Обичате да споделяте винаги с тях. Въпреки това сте склонни да се хвалите с всичко, което сте постигнали.
 
Чанта на рамо

Вие сте тактични, съобразявате се с другите и дори мислите първо за тях. Често бихте жертвали своя личен комфорт, за да е добре човекът до вас.
 
Чанта върху гърдите

Вие сте непредсказуеми и нелогични, точно както и начинът, по който носите чантата си. Хората не знаят какво да очакват от вас. Енергичен сте и не седите дълго на едно място.


Колекцията от скъпи чанти на херцогиня Меган (ВИДЕО)

Чанта в ръцете

Ако носите чантата си така, дори и да не е клъч, значи за вас контролът е важен. Доминирате сред приятели, в семейството си, сред близки. Вие сте истински лидер, но носите своята отговорност за това.

чанта
iStock/Getty Images

Чанта раница

Справяте се с всичко с лекота. Имате всичко за всеки момент. Предвидливи сте, адаптирате се лесно, макар че понякога са ви нужни повече усилия.
 
И още:

Ето какво носи в чантичката си кралица Елизабет II (СНИМКИ)


Вижте най-скъпата чанта в света (СНИМКИ)

Какво никога не променя кралица Елизабет II в тоалета си?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук