Според изчисленията на британски медии, през 2018 г. Меган Маркъл се е появявала на различни събития с дамски чанти на обща стойност 50 000 долара. Някои от тези дамски чанти са нови, други са част от голяма колекция, събирана през годините. Ето някои от най-атрактивните и скъпи сред тях:

При посещение в Чичестър Меган се появи с елегантна чантичка в маслинено зелено. Моделът "Demi” на Gabriela Hearst е с цена 1 995 долара.

принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Този акрилен вечерен клъч на дизайнера Naeem Khan е с покритие от месинг и кристали Swarovski изобразяващи съзвездието Лъв. Това е зодиакалният знак на Меган. Изящният аксесоар струва 1490 долара.

Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

По време на официалната визита в Австралия, Меган се появи с кокетна дамска чанта на Gucci. Моделът е „Sylvie“ в мистично бяло и метални елементи в златно. Цената и е 1 200 долара.

принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

По време на коледната разходка в компанията на съпруга си принц Хари, Меган Маркъл бе с компактна черна чанта дизайнерската компания на Виктория Бекъм. Цената й - 2 125 долара.

принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Най-скъпата чанта, с която Меган бе забелязана през 2018 г. , е на Fendi, а моделът е „Peekaboo Essential“ и е с цена 5 400 долара.

И още:

People: Херцогиня Меган е най-добре облечената жена в света (СНИМКИ)

Меган Маркъл е неотразима в миди рокля на Altuzarra (СНИМКИ)

Херцогиня Кейт и Меган Маркъл откраднаха вниманието в Лондон (СНИМКИ)

Меган Маркъл вече се държи и облича като истинска принцеса (СНИМКИ)

Меган Маркъл е зашеметяваща и в рокля под 400 долара (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук