Мис България 2019 Радинела Чушева, която представи страната ни на конкурса "Мис Вселена" в САЩ, откровено призна, че не е впечатлена от избора на новата кралица на красотата.

Красавици, усмивки и сълзи от радост: Финалът на „Мис Вселена“ (СНИМКИ)

Тя обясни, че след 10 дни, прекарани с останалите участнички, тя все още не знае коя от тях е представителката на Мексико Андреа Меса, която грабна короната на Мис Вселена.

Андреа Меса от Мексико е новата Мис Вселена
Андреа Меса от Мексико е новата „Мис Вселена“ Gulliver/Getty Images

Новата кралица на красотата е безлична, както и подгласничките ѝ, заяви Радинела Чушева пред родни медии часове след завръщането си в България.

Вдъхновение от традицията: Претендентките за Мис Вселена в национални костюми (СНИМКИ)

Според Мис България 2019 победата заслужава представителката на Филипините Рабия Матео.

Мис Филипини Рабия Матео
Мис Филипини Рабия Матео Gulliver/Getty Images

Българката отпадна от състезанието преди заключителния му етап, но впечатли почитателите на конкурса с уникална визия, вдъхновена от българските традиции, в кръга с национални костюми.

Мис България Радинела Чушева на конкурса „Мис Вселена“ (СНИМКИ)

Месец преди конкурса Радинела Чушева сподели, че в презентацията си на състезанието ще включи темата за красивата природа в страната ни. Според нея "Мис Вселена" е една много добра възможност за младите момичета, тъй като дава възможност те да представят страните си пред една огромна аудитория.
Когато беше обявена за Мис България 2019 тя получи остри критики заради заради корекциите, които има по лицето и тялото си. Това обаче не попречи на представителката на страната ни на "Мис Вселена" да се подготви усърдно за конкурса и да се надява да се класира на челна позиция. Радинела за жалост обаче отпадна от състезанието преди да успее да стигне до заключителния етап.

Най-красивите жени: Кандидатките за Мис Вселена по бански (СНИМКИ)

Въпреки това тя не съжалява за нищо и се чувства така, сякаш е напуснала сцената с почетното отличие. Връщайки се у нас, брюнетката сподели, че окончателно е приключила с този тип съревнования, защото е успяла да стигне до най-голямото, което само по себе си е огромно постижение.

Още от конкурса "Мис Вселена 2021":

Андреа Меса от Мексико е новата „Мис Вселена“ (СНИМКИ/ВИДЕО)


Най-красивите жени: Кандидатките за Мис Вселена по бански (СНИМКИ)

10 от претендентките за титлата Мис Вселена в уникални вечерни рокли (СНИМКИ)

Красавици, усмивки и сълзи от радост: Финалът на „Мис Вселена“ (СНИМКИ)

Вдъхновение от традицията: Претендентките за Мис Вселена в национални костюми (СНИМКИ)