Мила Роберт и Андреа Банда Банда правят това, което умеят най-добре - разговори за живота, душата, гаджетата и всичко около това в новия епизод на поредицата на Vbox7 - PODCAST7.

Мила е безспорно едно от най-ярките и артистични момичета в родния шоубизнес. Съвсем наскоро тя представи новия си албум "Еготрип", който се е появил от объркаността в живота на Мила. Любовите са я объркали допълнително, а в нейната глава "така или иначе е купон", шеговито казва тя пред Андреа. Мила разкри, че се намира в интересен период от живота си, който обхваща борбата между детето и възрастния човек. Почти всеки от нас може да разбере чувствата и мислите на Мила, а именно заради това този албум е толкова хубав. Новият си албум определя като "сладък" и може да бъде слушан в музикалните платформи.

Мила обаче разказа, че колкото и цветен и интересен да Инстаграм, а и като цяло социалните мрежи, толкова човек може да се депресира, виждайки снимките на "перфектно изглеждащите" хора. "Отварям си Инстаграм и се депресирам, но си казвам, че си имам свой живот, трябва да се справям. Не гледай в чуждата паница! Така си говоря". Мила се определя като стара душа, но се справя с модерността на 21 век и съответно... социалните мрежи.

Като всеки друг млад човек, така и Мила е преминавала през трудни любовни отношения, но признава, че когато няма чувства, то двойката трябва да се раздели, за да не си причиняват взаимна болка. Перфектният мъж за Мила трябва да притежава артистичност, добър е с всички, забелязва се от всички, облича се добре, няма обеци и пръстени, кара кола, но ако не може – да няма комплекси, че ще го вози жена.

Душевният мир е много важен във всяко отношение, но пък понякога всичко се срутва за секунди, а проблемите започват да валят, но дори тогава човек трябва да намери баланс, сподели още Мила, която пръска позитивна енергия и вероятно бихте си помислили, че на нея всичко ѝ се случва ей така, но ще сгрешите. Младата певица се бори за всичко и успява.

Повече от откровения разговор между Андреа и Мила може да видите в новия епизод на PODCAST7.