Христо Стефанов, по-известен като Ицака, е един от най-свежите родни инфлуенсъри, но той е не само интернет звезда, но и актьор, певец и безкрайно талантлив човек. Ицака е една от най-големите Youtube звезди заедно с Павел Колев, с когото работят заедно. Актьорството обаче също заема голяма част от живота на Ицака, а с Андреа Банда Банда дори са се снимали заедно в сериал, където са били гаджета и са имали страстна сцена, разказаха двамата в новата поредица на Vbox7 - PODCAST7.

Ицака обаче е откровен и каза, че в момента имат малко затруднения със снимането на видеа, защото изискват доста средства, а заради това са ги намалили малко, но продължават да качват други свежи клипчета. Сега се е фокусирал върху гейминга и стриймва как играе игри по осем часа дневно. Гаджетата са малко на заден план, като Ицака призна, че е скъсал с приятелката си, но се чувства много добре и всичко е наред. Геймингът не е била причината за раздялата, а доста други неща.

Най-любимата му игра е GTA и сега му предстои да се ожени в играта, като по-интересното е, че хората, които участват в този онлайн свят, са истински. Не, не бързайте с различните заключения - става въпрос за сватба между персонажите в играта, с които играят реални хора.

"Ние не се познаваме в истинския живот, но играта е като филм", казва Ицака. В момента именно GTA се оказва най-популярна за стриймване и се гледа от доста хора. Ицака стриймва доста от игрите във Facebook, където се оказва, че плащат. "Има хора, които са на заплата, за да стриймват. И ние сме така", но има хора, които качват само видеа за определен период и печелят също пари така, а не само от стрийминг.

Геймингът и видеата не са единственото занимание на Ицака. Оказва се, че в момента работи по мащабен проект, който ще представлява къща за инфлуенсъри. Идеята е да има 14 известни участници, които да бъдат в една къща. Всеки ще отпада постепенно с различни предизвикателства и гласуване, а победителят печели голямата награда - 15 хил. лв. Всичко е още проект и Ицака търси рекламодатели, но е уверен, че рано или късно ще осъществи идеята си.

Във видеото вижте и още от разговора на Андреа и Ицака.