Звездата от сериала "Ягодова луна", Рая Пеева, навърши 30 г. Но предвид извънредното положение и всички мерки, въведени от държавата, тържество нямаше, но пък със сигурност ще помни този празник цял живот. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
От снимката, публикувана в профила ѝ в Instagram, се вижда, че "гостите" на юбилея са били тези, с които така или иначе живее - любимият ѝ, актьорът Явор Бахаров, както и тяхното куче.
 
"Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто", пише Рая.
 
От хаштаговете под снимката за рождения ден се вижда, че Рая е солидарна с призивите за ограничаване на заразата и си седи вкъщи.
 
По-различен, но и уютен е бил празникът в дома на Луиза Григорова, чиято половинка, режисьорът Мартин Макариев, също е бил рожденик. "На нас вкъщи ни е уютно и хубаво! 💜 А днес най-прекрасният човек - моят най-добър приятел, сродна душа и съпруг, има рожден ден", пише актрисата и благодари на любимия, когото нарича бонбонче, че го има.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На нас вкъщи ни е уютно и хубаво! 💜 А днес най-прекрасният човек - моят най-добър приятел, сродна душа и съпруг, има рожден ден! Направих къпкейкове за първи път в живота си и се получиха много вкусни!!! Като цяло по време на карантината(защото си седим само вкъщи) станах истински виртуоз в кухнята, чета много, гледаме филми и сериали и най-накрая имаме време да сме истински заедно ❤️❤️❤️ Благодаря ти, бонбонче, че те има! Обичам @martinmakariev !!!! ❤️❤️❤️ #happybirthday #loveyou #tothemoonandback #happypeople #familygoals #together #stayhome

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on


Луиза Григорова пише, че покрай домашната карантина е станала истински кулинарен виртуоз и демонстрира това с къпкейкове, които е направила за празника.