На всички ни е трудно да спазваме препоръките на властите за самоизолация, но времето е такова, че просто няма начин и трябва да сме изпълнителни. Още по-трудно им е на онези с малки деца, които трябва да седят вкъщи, въпреки хубавото време навън.

Сред тях са и много популярни българки, които в името на здравето, останаха у дома с децата си. Какво правят и как прекарват времето? Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:

Антония Петрова


Миската е оставила сина си, Бест, на село при баба и дядо. Детето се радва на люлка, която му купили за целта, както и на игра на двора - нещо, за което всички ние в блоковете искрено завиждаме в момента.
 
Евгения Джаферович

Инфлуенсърката има две дечица и от публикациите ѝ в Instagram оставаме с впечатлението, че не просто не ѝ е трудно да измисля как да ги забавлява, но и го прави с особена лекота.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Приключил! Честито на @danaabuu 🤗 приятно рисуване! От днес можете да откриете колекцията на @hm_kids и полската художничка @karolinakijak 👩🏻‍🎨 🎨 🐆🦒🐬 онлайн и в магазините 🤗 С @hm решихме да вдъхновим и зарадваме с пълен комплект за рисуване мой последовател 🤗 За да спечелите сета за рисуване, трябва само да сте мой последовател и да коментирате под този пост какво обичате да рисувате вие или вашето дете 🤗🎨 Играта продължата до 10.03.2020 #hmxme #hm #hmkids #karolinakijakxhm @hm #ad

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on


Радина Кърджилова

Актрисата публикува селфи, на което се вижда как синът ѝ Христо все още спи. Двамата са заедно у дома и явно наваксват с любимите занимания.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вкъщи със малък Сънчо:)#stayhome ❤️

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on


Деси Цонева

Красивата репортерка не пише много, но пък е сложила достатъчно много хаштагове под селфито с дъщеря ѝ Бианка-Димана, която е очарователна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#staysafeathome#staiacasa#quarantine#cozyathome#meandmygirl#morherdautherstyle#missoni#dolcegabbanaanimalier

A post shared by dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva) on


Преслава

Певицата е спряла с работата и по цял ден е с дъщеря си Паола. От последното видео, което публикува, се вижда, че двете се забавляват качествено.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зорът е докато откачиш, после вече е лесно 😂😂 #paola #paola

A post shared by Preslava (@preslava_official) on


Теа Минкова

Малката Амая също си седи повече вкъщи и това става ясно от публикацията на популярната ѝ майка. Двете са "така", а от story-тата на Теа се вижда, че тя се е отдала на приготвянето на здравословни рецепти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ей така сме ние❤️Как премина вашият неделен ден?

A post shared by Tea (@teaminkova) on