За поредна година маркетинговата компания Hopper HQ направи класация за най-богатите знаменитости в Instagram. Класацията е направена на базата на броя на последователите, ангажираността им и честотата на публикациите.

Докато Кайли Дженър бе начело на тази класация през последните две години, то тази първото място е заето от Дуейн Джонсън. Според Hopper HQ актьорът печели по $1 015 000 за един пост в Instagram. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

let’s skip to the good part💫💫

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on


Припомняме ви, че Дуейн „Скалата“ Джонсън оглави класацията на сп. Forbes за най-високоплатения актьор за 2019 г. По данни на списанието той е спечелил близо $90 млн. миналата година преди данъчно облагане.

Кайли Дженър печели над 1 млн. паунда за спонсорирано постване в Instagram

Кайли Дженър, която сп. Forbes обвини във фалшифициране на статута си на най-младия милиардер в света, се нарежда на второ място в класацията на Hopper HQ с печалба от $986 000 за пост в Instagram.

Списание „Форбс” обвини Кайли Дженър в лъжа (ВИДЕО)

Първите десет места са заети от четирима мъже и шест жени. След Дуейн Джонсън и Кайли Дженър в челните позиции за най-богатите знаменитости в Инстаграм се нареждат Кристиано Роналдо с печалба от $889 000 за пост, Ким Кардашиян с печалба от $858 000 и Ариана Гранде с $853 000.