Рапърката Карди Би стана майка за втори път, но ето че по-малко от месец от раждането тя се появи на червения килим и то не къде да е, а на Седмицата на модата в Париж.

28-годишната Карди Би се появи за първи път на публично място след раждането на второто ѝ дете. Завръщането ѝ беше повече от зрелищно - на шоуто на Тиери Мюглер, където разходи тясна червена рокля с пайети, а тоалетът ѝ бе допълнен от червени пера. Впечатление правят и червените ѝ вежди, бижута, пише каналът "Stars News" във vbox7.
 

От списание People припомнят, че Карди Би показа ефектен тоалет и на наградите Грами през 2020 г., отново на същия дизайнер. 

През 2019 г. пък Карди Би разкри колко е важно за нея участието ѝ на подобен тип събития. "Работих толкова здраво, за да съм част от света на модата. Когато става въпрос за модната индустрия, на никого не му пука колко хитове и награди имаш, ако нямаш стил, няма да те поканят и няма да им пука за теб", разкри тогава тя.
 

Рапърката е голям фен на чантите на Hermès и има наистина солидна колекция от чанти на бранда. През февруари тя даде внушителните 240 хил. долара за чанта на марката и това става повод за ожесточени дискусии.