Понякога ни се струва, че някои от световноизвестните изпълнители или актьори просто са родени за славата. Но истината е далеч по-различна. Именно за това говори Карди Би, която отбеляза три г.одини от излизането на пазара на първия ѝ студиен албум Invasion of Privacy. 

В публикация в Instagram тя благодари на феновете си, че показват любовта си към песните албума и до ден днешен. "Чувствам се все едно имам рожден ден. Имам наистина сладки, но и горчиви спомени, когато слушам албума. Сещам се за трудностите, през които минах, за да стане той така успешен", написа тя.

Карди Би проговори и за нещо друго - расизма. Тя сподели, че се е поинтересувала колко пари трябва да получи, за да има всичко, което "заслужава". Пред списание XXL в типичния си стил тя се възмути от това, че получава по-малко от заслуженото, но се и зарече да работи още по-здраво. Каналът "OMG Facts" във vbox7 разказва:
 

Рапърката обясни, че в нейната сфера е важно на коя раса принадлежиш. "Понякога просто виждаш, че расата има значение. Виждаш разни инфлуенсъри, европеидни инфлуенсъри. И на тях им се плащат много пари. А аз съм дори завършен артист", възмущава се тя и допълва - някои компании, от които тя получава 2 млн. долара например, печелят от сътрудничеството си с нея между 50 и 100 млн. долара.

Карди Би взриви публиката на награди за възрастни

Нетното богатство на Карди Би се оценява на 24 млн. долара. 

Invasion of Privacy се появи на пазара на 6 април 2018 г. Набързо стана номер 1 в категория r&b/hip-hop албум и се задържа в класацията в продължение на 122 седмици. Албумът стана също и номер 1 в класацията Billboard 200, където се задържа 156 седмици.