Януари е месецът на разделите, изневерите и всякакви драми от лично естество. Поне това казват психолозите и статистиката. Но числата са едно, а съвсем друго е да преминаваш през раздяла. 

Раздялата е болезнена, тежка, всичко напомня за бившия любим човек, но няма как, ще трябва и с това да се справим. Как обаче да го направим най-лесно според зодията си? Вижте в канала "Кaк дa" във vbox7:

Овен: Фокусирайте върху нещо различно

Когато трябва да се справите с раздяла или като цяло с тежък период, мили Овни, просто се фокусирайте върху нещо различно. Това може да значи дори да се срещате с други хора отново. Не е задължително да започвате нещо сериозно, позабавлявайте се, мислете за друго, постоянно.
 
Телец: Помислете за себе си

Телци, хората най-вероятно ще ви посъветват да помислите добре върху причините за раздялата. Но най-добрата стратегия за вас лично е да обърнете нова страница, в която да поставите себе си на фокус. Разхождайте се, спортувайте, гответе си вкусна и здравословна храна, четете книги.
 
Близнаци: Забавлявайте се

След раздяла вероятно ще искате да погледнете на нещата в перспектива. Ще търсите причина за раздялата, ще анализирате. Заобиколете се с приятели и близки, само така ще преодолеете здравословно раздялата.
 
Рак: Отдайте се на емоциите

Вие сте чувствителни хора и от края ви боли със сигурност. Не крийте сълзите си, изразете чувствата си, нека всичко излезе. Заобиколете се с близки и приятели, за да преодолеете всичко.
 
Лъв: Започнете нещо ново

Не забравяйте, че вие сте горди хора, които въпреки целия гняв, срам и други полярни емоции, ще имате нужда от нов етап в живота. Отдайте се на работа, за да не мислите за случилото се толкова много. Запишете се на спорт или учете нов език.
 
Дева: Съсредоточете се върху себе си

Раздялата е тежко и важно събитие във вашия живот, сигурно ще се обвинявате за какво ли не. Затова е време да отместите фокуса и да се погрижите за себе си - SPA, тренировки, танци, козметика... всичко това ще ви помогне в случая.
 
Везни: Забавлявайте се

Вярно е, че в момента не ви е точно до забавления, но затова са приятелите - за да ви помогнат да преодолеете раздялата. Излезте на заведение, бар или клуб, разходете се и си спомнете, че животът ни е само един.
 
Скорпион: Тренирайте

Вие имате саморазрушаваща сила и тежки моменти могат да я отключат. Вложете я в здрави тренировки, които ще ви уморят физически. 
 
Стрелец: Пътувайте

Дори раздялата да е тежка, изход има и това е смяна на обстановката. Отидете в друг град, държава. Ако нямате възможност, посетете музеи в града, театър. 
 
Козирог: Медитирайте

За вас разделите са изключително тежки. За да се възстановите от тях, е редно да останете за малко сами и да се обърнете навътре в себе си. Анализирайте какво усещате и помислете защо го усещате.
 
Водолей: Излезте с приятели

Вие се възстановявате след разделите сравнително бързо, но за да ускорите още повече процеса, просто разчитайте на приятелите си. Кой знае, покрай тях може да се запознаете с някой интересен човек.
 
Риби: Говорете

Разделите са болезнени за вас, след тях често изпадате в депресивни състояния. Знаете, че сте лоша компания, но не си помагате, като мълчите и се затваряте в себе си. Затова се доверете на любим човек.