В началото на годината бяхме убедени, че 2019 г. ще бъде годината на звездните бебета и донякъде се оказахме прави. Но истината е, че годината е и на звездни раздели.

Едва юли е, а толкова много знакови двойки за родния шоу бизнес останаха в миналото.  Каналът "Celebrity Box"  във vbox7 припомня някои от тях:

Кубрат Пулев и Андреа

Една от последните двойки, които се разделиха и то съвсем наскоро. Двамата бяха заедно в продължение на 12 години. Слуховете за раздялата им обикаляха доста дълго време публичното пространство и, уви, някои от тях се оказаха верни.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💔

A post shared by Планета фен клуб (@planetafenklub) on


Софи Маринова и Гринго

Бяхме убедени, че тяхната сватба ще бъде сватбата на годината! Бляскава, с над 400 гости, двамата си казаха "да" цели два пъти. Софи Маринова дори изчака Гринго да излезе от затвора, за да се врекат във вярност. Но в края на юни двамата се разведоха, като причината за това е фактът, че Гринго посягал на любимата си.
 
Три сигурни знака, че той ще скъса с теб (ВИДЕО)

Григор Димитров и Никол Шерцингер


Тяхната раздяла не е официално оповестена, но всички "улики" водят натам. Двамата не са заедно на някоя от дестинациите по света, които посетиха тази година. Никол дори посрещна без Гришо рождения си ден.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28.

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on


Биляна Дол и Валери Божинов

Още една шумна раздяла от последните седмици. Биляна, в публикация в Instagram призна, че е хванала Валери в изневяра. Това беше една от по-продължителните връзки на футболиста, но уви, и в нея той изневери.
 
Кали и Владимир

Още една дългогодишна връзка, която отиде в историята. Причината двамата да поемат различни пътища не стана съвсем ясна, но по медиите се спрягаше версията за изневяра.
 
Д-р Енчев и Теди Велинова

Двамата бяха заедно от 2011 г., като се ожениха през 2013 г. Д-р Енчев и популярната моделка имат две дечица и раздялата им беше като гръм от ясно небе. За момента не са ясни причините за развода, а двамата молят да бъдат оставени в този вероятно тежък и за двамата момент.
 
И още:

ГАЛЕРИЯ: 10 звездни раздели след изневери

Най-смешните причини за раздяла

ГАЛЕРИЯ: Най-кратките звездни бракове

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)