Фатални грешки за връзката
Фатални грешки за връзката / снимка: Thinkstock/Getty Images

Мъже и жени правят грешки, които развалят не само сексуалните отношения и по-нататъшния им живот, но и могат да разрушат връзката им с партньора.

Четири признака, че любимият иска да се разделите

Руски психолози отчитат като първа грешка секс с предишен партньор/партньорка, съобщава секснюз.ру. Това може да събуди нови усещания, но и стари преживявания, които вероятно трябва да се забравят. И ако настоящият партньор научи за това, то сексът с бившия (бившата) може доведе до край на връзката.

Пари, изневери и отчуждение са сред най-популярните причини за раздяла

Според специалистите трябва да се избягва обсъждането на бройката предишни сексуални партньори. Откровените разговори за опита в леглото едва ли ще бъдат приети с удоволствие от настоящата ви половинка в живота. А е възможно в бъдеще тази информация да бъде използвана, за да ви навреди или да доведе до обвинения.

Мъжете по-често се разделят с половинката очи в очи

Интимните фотографии са друга грешка, която може да се допусне. Не трябва да се забравя, че в случай на раздяла те могат да станат инструмент за отмъщение, да се появят или продължат живота си в социалните мрежи.

Защо различните зодиакални знаци се разделят с партньорите си

Психолозите напомнят на жените, че не бива да се шегуват с големината на члена на партньора си. За мъжете този въпрос е винаги „на живот и смърт". Емоционалният удар в тази посока може да доведе до тежки последствия.

Вижте още:

Ето защо мъжете по-трудно преживяват раздялата

Най-смешните причини за раздяла

Установиха за колко време се лекува разбито сърце

Източник: БГНЕС