Хилари Клинтън
Хилари Клинтън / Gulliver/Getty Images
Бившият американски държавен секретар Хилари Клинтън изпълни роля на своя двойничка, що се отнася до външния вид, професионалния опит и името, в епизод от популярния американски комедиен сериал "Мърфи Браун", съобщи Варайъти.

Тайните на Хилари Клинтън, които нямат нищо общо с политиката
 
Според сюжета героинята на бившия ръководител на външнополитическото ведомство идва на интервю в телевизионен канал, за да получи работа като секретар.
Дамата се представя като Хилари Клинтън с една буква "л" в собственото си име (на английски името на бившия държавен секретар се пише с две „л“-та - Hillary Clinton).

10 от най-ярките цитати на Хилари Клинтън

Мърфи Браун (в ролята Кандис Бъргън), която я интервюира, първоначално е уверена, че пред нея е държавният секретар. Въпросната дама обаче пояснява, че непрестанно я бъркали със знаменитата ѝ двойничка.
След последвалите въпроси и отговори става ясно, че дамата 4 години заемала поста секретар в голяма организация и определено притежава опит в работата с електронна поща.
В сериала героинята на Хилари Клинтън не е назначена на работа, тъй като е преценено, че професионалният ѝ опит е прекален за длъжността, за която кандидатства.
Изданието съобщава също, че бившата ръководителка на американското външнополитическо ведомство ще се появи в още един телевизионен проект – в петия сезон на шоуто "Мадам държавен секретар" на телевизия Си Би Ес.

А помните ли Доналд Тръмп в „Сам вкъщи“ и още куп холивудски филми? (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА