/ iStock
Модните редактори на HuffPost изброиха дрехите, които трябва да имат в гардероба си хората, които постоянно закъсняват.

Te са подбрали неща, които е най-лесно да се комбинират стилно помежду си, ако нямате време за избиране и пробване. На първо място редакторите препоръчват да си вземете клинове в базисни цветове, тъй като те се комбинират с почти всяка горна дреха. В допълнение, голяма жилетка с копчета ще помогне за освежаване на визията, казват експерти.
 

закъснение
iStock


Освен това авторите на списъка препоръчват рокля с макси дължина, която може да се носи както с маратонки, така и с обувки на ток или сандали. Подходящи са и гащеризони, които стават както за спорт, така и за ходене на кафе.
 

закъснение
iStock


За вечно закъсняващите са подходящи и пуловерите с цип в горната част, както и карирани ризи в топли цветове.
 

закъснение
iStock


Журналистите препоръчват за дамите блузи в основни цветове като черното и бялото, с дълги ръкави и V-образно деколте, също черна рокля с всякаква дължина и стил, прави панталони с висока талия, класическо сако и ежедневен костюм, състоящ се от риза в спокоен тон.
 

закъснение
iStock


Стилистът Аби от САЩ пък назова две грешки, които често се правят по време на сутрешния избор на облеклото. Специалистът отбеляза, че първото нещо, за което хората забравят при избора на тоалет, е правилната комбинация от дрехи и обувки. „Тъмният цвят привлича вниманието и изглежда като рана в очите. Изберете по-светли обувки, за да създадете баланс с горната част на изображението“, посъветва експертът.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС